Több fogam is fáj mit csináljak?
Tehát mielőtt valaki válaszba megmondaná tutit ,hogy mennyek fogászatra akkor közlöm járok!November elején kezdtem el járni egy hónapba átlagosan 3 időpontot kapok.
Mikor elkezdtem a kezeléseket akkor akkor egy fogam sem fájt!Az előző években hát jártam is a fogászatra meg nem is ugyan is pénz híján csak SZTK-s ellátás jöhetett szóba ,de ott nem akarták a problémát észre venni meg ha igen akkor mindjárt ki akarták húzni a fogat aztán meg mikor még is csak a megmentése mellett döntött az orvos akkor injekció nélkül gyökérkezelt úgy ,hogy a csillagokat láttam és 3 kezelést kibírtam ,de még mindig volt élő ideg és a negyedik kezelésre meg már nem mertem el menni mert annyira féltem .Eltelt fél év én meg rettegtem visszamenni ,de közben meg nagyon rosszul voltam a tudattól ,hogy hagyom a fogam tönkre menni. Aztán a "drágavezirnek" köszönhetően kaptam közmunkát és az volt az első ,hogy gyűjtöttem a pénzt és kerestem egy magán orvost :) ,tehát most csóri agyonadóztatott nép pénzén csináltatom a fogazatom (remélem ,elnézik nekem ,de legalább nem piára költöm)Elkezdte a kezelést (mert azért mostanra összegyültek a rossz fogaim)Az elsőre szegény megkezdett gyökérkezelt fogamat csináltattam meg érdekesen nem fájt semmi pedig annyira féltem ,hogy a fogászati szék velem együtt remegett. Mikor a fedő tömés is rákerült annyira szép volt ,hogy életembe először vigyorogva távoztam a fogászatról és nem azért mert ,hogy örültem ,hogy vége van.Aztán fojtatódott a kezelés sorozat majd dec közepén elkezdett fájni az a csonkom amit még az sztk hentes ítélt halálra csak hát azzal sem mertem vissza menni ,mert nagyon féltem.(35 fog alsó baloldali második kisörlő)Úgy voltam bátor vagyok és mivel a magán orvosom szabadságon volt így kerestem egy másik magánt gyorsan arra az egy fog kihuzatalára :).Megtörtént nem igazán fájt a húzás ,de azóta 4 fogam felváltva fáj .Járok az első fogorvoshoz aki szépen csinálgatja és épp az egyik legfájósabb ilyen fogamat fogja gyökérkezelni 3HÉT MÚLVA ,mert addigra tudott időt adni a többi fájos fog is problémás ,de azért nem annyira ,hogy azoknak fájni kellene ,főleg éjszaka zendítenek rá napközben nem nagyon ,csak akkor ha lefekszek aludni ezért már egy ideje kómás vagyok keveset alszok és szedek még fájdalom csillapítót is ha már nem bírok velük.Nem tudom ,hogy mi lehet az oka ,de nagyon idegesítenek ,hogy nincs tőlük nyugtom.Ja és igen egy rakáson vannak alúl felül.Az orvos nem tud előbb vagy több idő pontot adni ,mert a fél város oda jár hozzá(nem csodálom) és még mire ezeket is megcsinálja addigra a májam beadja a kulcsot a fájdalom csillapítók miatt.Valakinek van ötlete?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!