Fizetni kell a foghúzásért?
Figyelt kérdés
Magán orvosnál lett gyökér kezelve a bal felső hatos fogam kb. 1 éve, 24000ft-t fizettünk érte. Pár hete begyulladt, de anyáéknak most nincs pénze még 6000ft-t kifizetni a foghúzásért. Elmentem az iskolai fogorvoshoz, de ő azt mondta, hogy nyugodtan menjek vissza a magán orvoshoz, mert egyszer már fizettem annak a fognak a kezeléséért, már garancia van rajta. Akkor most tényleg nem kell majd a magándokinál fizetni?2014. jan. 6. 17:12
1/4 anonim válasza:
Szerintem kell.
Ha odamész, ahova tartozol, ott a húzásért nem kell fizetni.
2/4 anonim válasza:
nem hiszem,hogy arra a fogadra van "garancia" és ingyen kihúzza egy magándoki! Ilyet még nem hallottam. Menj oda,ahová lakcimed szerint tartozol,ott ingyen húznak és tömnek is,szóval minden kezelés ingyenes.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
Már voltam azon a fogászaton, ahová körzetileg tartozom, ott hozzám se nyúltak csak elküldtek az iskolai fogorvoshoz,mondván hogy amíg diák vagyok addig nekem oda kell járnom, vagy marad a magándoki :/
Az iskolafogorvostól meg most értem haza, ő csak ennyit mondott nekem. Amúgy ezt a 'garanciás' dolgot a szüleim se hitték el :)
2014. jan. 6. 17:28
4/4 anonim válasza:
Koronák esetén szokott lenni garancia, de arról papír is van. Normális orvos amúgy tényleg ingyen "eltakarítja a romjait" egy fognak, ha előzőleg ő kezelte és húzni kell. Általában egy éven belül. De nem tudom, hogy ez csak szokás vagy szabály. Mindenesetre meg tudod kérdezni a magánorvost, hogy kihúzza-e ingyen. Akár telefonon is megkérdezheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!