Gyógykötés és pamacs a fogban?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Gyökérkezelték a fogmat pár héttel ezelőtt(többször is kellett idegelni,mert találtak rejtett csatornát is) és nyitva hagyták.Ma mentem vissza az orvoshoz és ún. gyógykötést tett bele és egy kis pamacs darabbal zárta le a fogam. Azt mondta,ha fáj ,menjek vissza holnap,ha nem akkor egy hét múlva. Na de a pamacs miatt nem tudok rendesen rágni sem,hiszen ha ráharapok,akkor fáj a fogam. Történt már ilyen mással is? Próbáljak mdeg rendesen enni,hátha lejjebb megy a pamacs? Vagy menjek vissza mindenképpen az orvoshoz,mert ez így egy hétig nem igazán megy majd.
A válaszokat előre is köszönöm!
#gyökérkezelés #gyógykötés
2014. jan. 6. 12:30
1/3 anonim válasza:
Nekem még nem volt ilyenem, de legutóbbi tömésnél a fogamat nagyon széjjel kellett fúrni, betömték, fájdogált, ha ettem rajta nem nagyon, de ha nem ettem (ez az érdekes), akkor meg fájt....... jártam többször a dokinál (más kezeléseken is) és mindig azt mondta: türelem, nem csoda, ha fáj, az íny alá kellett fúrnom.... ezt hallgattam 3 hétig, aztán lekopogom, eltelt egy néhány hét és jelenleg nem fáj! de nem is ropogtatok rajta semmi keményet!!!! szerintem nem kellene enni azzal a fogaddal... nehogy rosszabb legyen a helyzet.... de ami fáj, az fáj, lehet, hogy jobb volna, ha visszamennél! Saját érdekedben!
2/3 A kérdező kommentje:
hát próbálok nem enni azon az oldalon,de sajnos ha összezárom a számat akkor nyomódik és úgy fáj :S szeritnem holnap visszamegyek és megkérdezem,hogy jó e ez így vagy túl magas a vatta rész...
2014. jan. 6. 13:55
3/3 anonim válasza:
Menj vissza holnap, attól a pamacstól nem fájhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!