Fogszabályzással kapcsolatosan lenne kérdésem?
Na most én nem értek a fogszabályzáshoz, de most lett fogszabályzóm és azon gondolkodtam, hogy az egész processziónak nem folytonos szabotázs-e az, ha rágok?
Mármint ugye a fogok horizontálisan mozognak vándorolnak a gyökerükkel együtt az állkapcsokon, és a rágás meg ugye vertikális és értelemszerűen rágáskor hat newton visszafelé is és akkor ez nem akadályozza lényegében magát a fogszabályzás menetét?
Nyilván mondhatni utópisztikus kérdés, hogy ha fogszabályzás ideje alatt ami például 2 év lenne ha valaki nem azon időintervallum alatt, akkor mondjuk lehet, hogy hamarabb végbemegy a folyamat?
Nem vagyok türelmetlen vagy akármi csak ez engem úgy magamtól függetlenül is érdekelne. Nyilván majd megkérdezem az orvosomat de kövi találkozó még odébb van, aztán hátha valaki ért hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!