Volt már olyan vkivel, h az egészséges bölcsességfogára azt mondták, ki kell húzni?
Figyelt kérdés
Mert nekem ezt mondták ma, de én nem így gondolom.
Az a helyzet, h van ez a bölcsességfogam, ami kinőtt, de az íny is nőtt vele -olyan vadhús szerűen- így csak egy kis rész látszik belőle. Megröntgenezte a doki és azt mondta, h teljesen egészséges, de ki kell húzni. Én viszont nem látom be, h miért, szerintem az is elég lenne, ha az ínyt távolítanák el róla.
Veletek volt már ilyen? Érdemes megnézetni több fogorvossal is?
2014. jan. 3. 16:50
1/3 anonim válasza:
A bölcsességfognak semmi szerepe nincs, pluszban van. Nekem ugyanígy kibujtak a felsõk, teljesen egészségesek, ugyanúgy mint neked, csak a hegyük látszott/látszik ki. Viszont, amellett, hogy a többi fogam is egészséges - pár tömést leszámítva, azt vettem észre, hogy pl. huzatra érzékennyé váltam. Elmentem fogorvoshoz, attól félve, hogy valamelyik fogam talán gyökértõl romlik. De nem. A doki kihúzta a kérdéses oldalon a bölcsességfogat, a panasz pedig megszūnt. Közelebbrõl a másikat is eltávolíttatom, ugyanilyen megfontolásból. Úgyhogy ne parázz tõle. Érzéstelenítõ bele, s ki vele.nincs miért ragaszkodni hozzá.
2/3 anonim válasza:
3/3 anonim válasza:
Igen, azért, hogy a mellette lévő fogat, amivel nagyon összeért, tudjam rendesen tisztítani, mert az már kezdett romlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!