Benyúlt a fogorvos az ínyem alá, nagyon fáj, mit tudok csinálni?
Figyelt kérdés
Sima ellenőrzésre mentem, de azt mondta, hogy sok fogamnál nagyon csúnyán be van gyulladva az ínyem, azoknàl alà nyúlt vmi hegyes izével, majdnem összepisiltem magam, úgy fájt. Mit tudok cainàlni, mert most lüktet az egész?!2014. jan. 3. 12:52
1/2 anonim válasza:
Naponta többször fogmosás, nem baj ha kivérzik. Eltávolítod a pangó váladékkal így onnan a baktériumokat. Vegyél szájvizet / nekem a Curasept és a Corsodyl vált be/ és naponta többször öblögess vele.
Ha már csökken a a fájdalom fogmosáskor az ínyedet is masszírozd át. Én úgy szoktam, hogy délutánonként az elektromos fogkefe senzitiv módozatával 7-8 percig átmasszírozom a fogínyemet fogíny gyulladást csökkentő fogkrémmel. / van pótlásom sajna és időnként egy kis fogíny gyulladásom/
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
Mennyi idő alatt kellene elmúlnia?
2014. jan. 3. 14:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!