A fogköszörűlés fájdalmas? Lényeg lennt
Sziasztok!
Fogat szeretnék pótoltatni alul,és gondolom a fogpótláshoz majd a hiányzó fogam melletti fogaimat le kellene köszörülni.Tehát ez mennyire fájdalmas?Ilyenkor adnak injekciót?-Mert ettől félek a legjobban.
Köszi a válaszokat.
Vagyis "hidat" készítenek
Persze adnak érzéstelenítőt
igen,híd készülne,csak ebben abszolult nem vagyok járatos.Én az injekciótól félek a legjobban,de gondolom ha anélkül köszörülnék le a fogam az bíztos fájdalmas lenne.
Egyáltalán mennyire kell leköszörülni a fogaimat?
Új évbe majd megnézem a válaszokat és mindenkinek BÚÉK!
ha valaki még elolvasná lenne még egy nagy kérdésem kb hány napot vesz igénybe az egész művelet?
Tehát gondolom elmegyek dokihoz megnézetem a fogaim,elmondom hogy pótoltatni szeretnék,gondolom vesz mintát ez így egy nap.
Aztán gondolom valamikor csiszolni is kell majd a fogakat,de az mennyi idő,hány nap?És hány nap alatt készül el a híd,a fogpótlás?
Csiszoláshoz kapsz érzéstelenitőt,nem fájdalmasabb mint amit fenékbe adnak szuri vagy vérvételnél.
Csiszolásnál egyedül a hang rossz,foganként kb 5 perc,eléggé le kell csiszolni,de fájni nem fáj,csak a szaga kellemetlen.
Első alkalommal elmész,elmondod mit szeretnél,valószinű elküld panorámaröntgenre.
Második alkalommal lecsiszolja,leveszi a mintát.
Harmadik alkalommal próba,utánaigazit,negyedik alkalommal fel is ragasztja.
annyit tudni kell,hogy az ínyednek kell pár hét mig megszokja,addig érzékeny lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!