Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogam végén mi volt az?

Fogam végén mi volt az?

Figyelt kérdés
Tehát elmesélem a fog történetét ,volt egy fogam az alsó bal oldali második kisörlő.Sztk-ba jártam ,mert nem volt pénzem normális ellátásra.Amikor ez a fog még menthető lett volna jeleztem a fogorvosnak ,hogy szerintem szuvas ,de nem akarta észre venni és én akkor meg még hittem neki, mert úgy voltam vele ő az orvos.Kb fél évre rá betört a rágófelszín és akkor visszamentem vele és akkor méltóztatott betömni ami 3 hónapra rá begyulladt feldagadt képpel mentem el egy másik városi fogorvoshoz(mert akkor körzetileg átkerültem egy másik helyre) és az ottani orvos sem volt jobb kivette a tömés és egy ker-tűvel szabaddá tette a gyökércsatornát ,hogy a gyulladás közben felhalmozódott gázok tudjanak távozni. De mivel féltem tőle nagyon ,mert egyszer voltam már nála és nagyon megkínzott (érzéstelenítő nélkül gyökérkezelt egy front fogam) Azt mondta mennyek vissza egy hét múlva mert kihúzza a fogam én nem mertem visszamenni.KB majdnem egy évig úgy is maradt a dolog idő közben gyűjtögettem a pénzem és elkezdtem járni egy magánorvoshoz ,hogy a többit megcsináltassam ahova nagyon szeretek járni.És ahogy a mesébe lenni szokott ez a csonk karácsony előtt kezdett el fájni mikor a magán orvosom éppen szabadságon volt.Tehát nálam az sztk kilőve ,igy keresnem kellett egy másik helyet ahova kaptam egy random időpontot hál istennek. Tehát elmentem aznap és kaptam 2 adag érzéstelenítőt mert az első nem akart hatni a gyulladás miatt még igy is éreztem a foghúzást.nagyon sokszor beletört mire nagy nehezen kiemelte a fogam és a fog végén volt egy kis vérzacskó szerűség ami nem tudom mi volt .Valaki tudna nekem válaszolni mi lehetett?A Doktornő is megemlítette az aszisztenseinek ,de nem értettem meg hát örültem ,hogy túl vagyok rajta.

2013. dec. 19. 02:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Gennyzacskó, nekem is volt ilyen egy gyökérkezelt fogamon, amikor kihúzták, ott lógott rajta a gennyzacskó.
2013. dec. 19. 07:45
 2/3 anonim ***** válasza:
Ciszta?
2013. dec. 19. 09:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Gennyzacskó lehetett
2013. dec. 25. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!