Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mikor lesznek a fogaim szabály...

Mikor lesznek a fogaim szabályosak? Kép

Figyelt kérdés

[link]

lassan 2 éve, hogy fent van, azok a csúnyaságok nem azok aminek látszanak, csak a ragasztó, meg valami gumi, a pontos nevüket nem tudom

a bal szemfogam szerintem még mindig nem szabályos, a doki azt mondja, hogy szerinte az jó

2013. dec. 16. 15:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nekem azért húzták, mert ugye előre állt a fogam, meg a bölcsességfogak miatt. De alulról is kihúzták a két 4est, meg volt egy plusz fogam, azt is kihúzták. Állkapocs mérettől függ a húzás.:)
2013. dec. 17. 23:17
 12/21 anonim ***** válasza:
Bocsi hogy így beleírok,de fájt amikor kihúzták?? Nekem január2án fogják és jan.8 meg felteszik..
2013. dec. 18. 15:34
 13/21 anonim ***** válasza:
Nekem nem fájt. Az kellemetlen, hogy rángatja a fejed. De nekem csak a felsőnél rángatta nagyon, mert kétgyökeresek voltak a fogaim. Miután kihúzta, felül nem éreztem semmit, az alsóknál alul éreztem ahonnan a gyökér kijött, de nem fájt, csak azért éreztem :D
2013. dec. 18. 17:33
 14/21 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan mutasd meg egy másik dokinak. Ha nem akarod, hogy a dokid megtudja, nem kell elárulnod a nevét. Mondd meg, hogy nem szeretnéd szidni az orvosod, és nem szeretnéd elmondani, hogy ki az, egyszerűen csak szeretnéd kikérni egy másik szakember véleményét is, hogy normális-e, hogy két év után is így állnak a fogak.
2014. jan. 7. 15:55
 15/21 A kérdező kommentje:
utolsó mert szerinted nem normális? :D
2014. jan. 7. 16:15
 16/21 anonim ***** válasza:
Ahhoz képest, hogy két éve fent van, nem volt túl nagy változás (legalábbis így külsőleg, egy kép alapján). És a harapásod is kicsit ferdének látszik. De én nem vagyok szakértő, csak abból indulok ki, hogy nekem is van fogszabályzóm. Most 3 éve, hogy hordom, nemsokára leveszik. De a saját fogaim változása alapján már nagyobb eredményt kellett volna nálad elérnie.
2014. jan. 7. 17:33
 17/21 A kérdező kommentje:

aha értem, ha kihúzattam volna a 4est biztos hamarabb javulna, és most előrébb tartanék, de hallottam ha lehet inkább ne húzzanak fogad..

már én is nagyon várom, hogy levegyék, de ez még legalább 1 év ha nem több:\

2014. jan. 7. 22:16
 18/21 anonim ***** válasza:

Majd pár év múlva mikor nőnek a bölcsességfogaid és az egész fogsorod ezáltal torlódni fog, majd megbánod.:)

Ha már kintvannak, vedd semmisnek a hozzászólásom.

2014. jan. 7. 22:31
 19/21 A kérdező kommentje:

a dokiban nem bízhatok, mikor egy elismert fogdoki a szakmában?

a bölcsességfogaimra annyit mondott, hogy a kezelés végén valszeg el kell távolítani..ezt nem értem, de hát oké

2014. jan. 7. 22:34
 20/21 A kérdező kommentje:
ki vannak nőve, de elég hülyén nem kifelé, hanem inkább valahova a számba belenőtték magukat xd
2014. jan. 7. 22:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!