Mindegy, hol csináltatom a cirkóniumból készült koronát?
Figyelt kérdés
Nagyon nagy eltérések vannak az árakban, az én fogorvosomnál 70ezer forint. Ez nekem nagyon sok, pláne úgy, hogy nem is egy fogamra kell korona. Neten nézegettem rendelőket és fel is hívtam párat, hogy milyen árban készítik el de sehol sem találtam 50ezer alatt. Viszont úgy tudom, hogy számítógép készíti, tehát ember hozzá sem ér ezekhez a fogakhoz, max ha kell alakítani rajta egy picit. Tehát akkor az árak nem jelentenek semmit, csak azt, hogy melyik orvos mennyit kér el pluszba? Vagy jobb minőségű, máshogy készítik a drágábbakat? Tudtok esetleg egy kicsit olcsóbb fogorvost, aki elkészítené?2013. dec. 14. 14:43
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!