Ez normális? Kedden voltam fogorvosnál és 4 fogamat tömte be, érzéstelenitővel, és még mindig fáj és be is van dagadva.
Figyelt kérdés
nem kicsit meg néztem amennyire tudtam és ott van a számba baloldalon az tűnek a kis luklya és az van bedagadva és ha nevetek egy kicsit fáj.Ez normális? Fog múlni? El Vagy menjek vissza? Már múlt héten is tömte a másik oldal úgyanígy 4-et az is eltartott egy darabig h ne fájjon.2013. dec. 14. 02:26
1/4 anonim válasza:
Juj. Szerintem nem oké. Nekem amúgy egyszerre csak egyet töm a fogorvosom...
Az izom fáj? Mert akkor az normális. Ha az idegek, akkor is.
A bedagadottság az nem oké.
2/4 A kérdező kommentje:
Igen az izom fáj és hála istennek ma már nem annyira és úgy vettem észre hogy lejjebb ment egy kicsit de ha nem megy lejjebb akkor sajna vissza kell menni....
2013. dec. 14. 13:09
3/4 anonim válasza:
Szerintem hívd fel az orvosi ügyeletet addig is, hátha valami nagyobb baj van. Az első tömés után nem dagadt fel, ugye?
4/4 A kérdező kommentje:
akkor is feldagadt de utána már semmi gond nem volt....
2013. dec. 16. 20:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!