Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Jobb az elektromos fogkefe,...

Jobb az elektromos fogkefe, mint a sima? Miben? És milyen márka a jó?

Figyelt kérdés
2009. nov. 24. 14:16
 1/8 anonim ***** válasza:
Jobban, intenzívebben tisztít, pl. amióta használom, gyakorlatilag nincs fogkő a fogamon. Braun Excel 3D-t javaslom. Most már "csak" 3-4000 Ft, én még az elsőt annó 16ezerért vettem :(
2009. nov. 24. 14:36
 2/8 anonim ***** válasza:
Elektromos fogkefe akkor jó, ha simábal nem tudod elég jól mosni a fogad. Én spec nem tudom használni, rohadt béna vagyok hozzá:D
2009. nov. 24. 14:37
 3/8 A kérdező kommentje:
Braun Excel 3D - ezt hol lehet megvenni???
2009. nov. 24. 18:44
 4/8 anonim válasza:
Nekem a fogorvosom ajánlotta, mert jobban hozzáférsz olyan helyekhez, amihez a sima fogkefével nem. Ez akkor különösen tanácsos, ha ínygyulladásod van, mint pl. nekem is.
2009. nov. 25. 15:27
 5/8 anonim ***** válasza:
Gyakorlatilag bárhol. Auchan, Cora, Media Markt, stb. A helyes neve asszem Braun Oral B 3d Excel, de bármelyik Braun Oral B megfelelő.
2009. nov. 25. 15:32
 6/8 anonim ***** válasza:
nekem fogorvos nem tanácsolta, azt mondta egy alapos fogmosás jó fogkefével a legjobb. de én még nem használtam, maradok a réginél.
2009. nov. 26. 19:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem ínygyulladásom miatt kellett elktromos fogkefe ,de sokkal több lepedéket távolít el mint a hagyományos!Én a tecsoban vettem 1200Ft ért és tökéletes!!!!
2009. nov. 27. 14:19
 8/8 anonim ***** válasza:

Én a Saturnba vettem ORAL B VITALITY fogkefét,5000 ft körül.

És szerintem is jobb az elektromos.

2010. febr. 11. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!