Mit csináljak? Mi baja a fogamnak?
Figyelt kérdés
Pár hónapja elmentem ahoz a fogorvoshoz akihez a sulival járunk.Mondtam neki hogy két fogam között vérzik az ínyem.Meg ennél a fognál be is tudok nyúlni fogpiszkálőval kicsit alá és hogy már a fogam miatt már csak a bal oldalamon tudok rágni.Azt mondta hogy mossak fogat és jó lesz.+ kihúzta egy olyan fogamat ami mozgott, és napokon belül kiesett volna.A fogam nem lett semmivel jobb pedig minden étkezés után megmostam.2 hónap után meguntam és ugyanúgy ahogy ez előtt se, nem mostam többet fogat.A rossz fogamba pedig mindig beleszorul a kaja és mostanában ilyen fura fehér színe kezd lenni.és megláttam hogy van egy lyukas fogam ami még nem fáj. Oda vissza nem akarok menni, de a háziorvos szerint muszály odamennem magánorvosra meg nincs pénzünk.És félek orvoshoz menni mert borzalmas emlékeim vannak egy szájsebészetről.2013. dec. 11. 19:21
1/1 anonim válasza:
Ha nem akarsz a házi fogorvosodhoz menni, akkor menj valaki más fogorvosához, max adsz neki egy kevés pénzt, de még mindig olcsóbb, mint a magánorvos. Mondjuk én a magánorvost ajánlanám, azok megérik a pénzüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!