Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Altatásos fogászat?

Altatásos fogászat?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

most,mikor már nagyon fáj/tudom,hülye vagyok../

Kezdem rászánni magam fogászatra,viszont nem bírnám ki a simát,fóbiám van,hánynom kell,stb..

Az lenne a kérdésem,hogy ha ti már voltatok valahol jó volt-e,hol,kb mennyibe kerül,stb infók,vélemények.Köszönöm!

15/f

2013. dec. 3. 21:26
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia .Nyáron altatásos fogászat keretein belül rakattam rendbe a fogaimat .Bizonyára már utánaolvastál és tudod ,nem olcsó mulatság !Az sem mindegy vidéken ,vagy a fővárosban csináltatod . Az altatás elég borsos + ehhez jönnek a fogankénti beavatkozások árai . Nekem a végösszeg közel 200000.- volt . Egyébként nagyon szuper dolog az altatásos fogászat ,csak ajánlani tudom :-) !Ha érdekel valami kérdezz nyugodtan .
2013. dec. 3. 21:37
 2/5 anonim ***** válasza:

Az altatás elég drága dolog, a Madách Dentálban pl. 85eFt. Akkor érdemes vállalni, ha nagy munka vár a fogászra, mert egy alkalommal 3-4 kezelésnyi feladatot is el tudnak végezni.

A problémádra jó lehet a szedálás (nyugtatás) is, ez jóval olcsóbb és kisebb a kockázat. Itt van róla elég jó infó:

[link]

2013. dec. 3. 21:39
 3/5 A kérdező kommentje:
Rendben,köszönöm :) És hogy csinálják?Hogy adják be altatót?
2013. dec. 3. 21:40
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
A kézfejbe tesznek egy branült ,majd a fogászati székbe beülve rácsatlakoztatják az infúziót .Ezen keresztül megy az altatószer . .Ez gyakorlatilag egy vénás altatás,pár másodperc alatt elalszol ,amit észre sem veszel .Altatás után orron keresztül intubálnak,csövet vezetnek le a garatot tamponálják . (lélegeztetnek) Ez azért kell ,hogy ne legyen garatreflex ,spontán köhögés ,valamint ezzel megakadályozzák ,hogy a fogtörmelék ,vér a torokba kerüljön .
2013. dec. 3. 21:48
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm.:)
2013. dec. 3. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!