Hord valaki csak műanyag kivehető protézist?
Figyelt kérdés
olyat, amiben egyáltalán nincs fém? Mik a tapasztalatok?2013. dec. 3. 09:17
1/6 anonim válasza:
Jo. Ezenkivül mire vagy kiváncsi?
2/6 A kérdező kommentje:
Nekem nagyon fájdalmas a berakás, kivétel, annyira, hogy pár percig majd elájulok. Ez csak eleinte van így? Másnak is fáj? Hiszen pont a fájdalom miatt válaszottam ezt és nem az implantátumot.
2013. dec. 3. 11:41
3/6 anonim válasza:
Pár hétig normális a fájdalom.
Mióta van meg?
Előtte húztak fogaidat is? Mennyivel előtte?
az ínyed mennyire van tönkremenve?
4/6 A kérdező kommentje:
Még csak egy hete van. De most csiszolt belőle az orvos, kicsit jobb, már nem csinálom össze magamat felrakáskor. :)
Végülis nagyjából már tudok vele rágni, de itt-ott fáj még.
2013. dec. 4. 12:45
5/6 anonim válasza:
1 hét után normális.
bár nekem csak koronáim vannak,de még ezeknek is kell pár hét mire az íny megszokja,első héten én pl tejbegrizen éltem...
6/6 anonim válasza:
Nekem első perctől kezdve nem fájt az ínyem,Nem is szabadna,hogy fájjon mert ott valamit nem jól csináltak. Addig kell járni vissza míg normálisan meg nem csinálják. Van olyan ismerősöm aki nem mert vissza menni többször és most máshol kellet csináltatnia mert az nem vált be. Nem kellene engedni.hogy azt mondják rá majd betörik,ez nem így van a fogíny nem "ló"! Nagyon el vannak az orvosok szállva maguktól. Nekem mikor elkészült sokat kellett visszamennem,csiszolgatott rajta,stb.Azt sem lehetett volna engedni mert a csiszolás helyén durva lett egy idő után és az surolja az ínyemet. Könnyű már utólag okosnak lenni.Sok síkert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!