Állandó foginyvérzésem van fogmosás közben! Már mindent próbáltam közvetlen és közvetve is. Tudtok ajánlani vmit?
Hát igen de most már hiába huzná ki, a felső túlnött fogam attól még nem megy vissza .
A MOSTANI FOGORVOSOM MEG CSAK PÁR ÉVE VAN.
Ezt meg régebben lehetett volna csak helyrehozni
de ha vki hasonlo cipőben jár v járt várom az ötleteket
hagyd azt a bölcsességfogasdit, még hogy ki kell húzni, meg hogy nincs funkciója...
örülne ő annak a fognak majd 70 évesen, ha mindet kihúzgálták!
Azon kívül, hogy gyulladáscsökkentő és antibakteriális szájvizet használsz, hogy ne legyen telephely az a rés,
szedj Rutascorbint. Vény nélkül kapható, a kapillárisok sérülékenységét csökkenti, pont fogínyvérzésre is szokták ajánlani.
Egyébként minél hamarabb fogorvos, össz-vissz annyi is lehet a baj, hogy idegentest van benne (valami magnak a darabja, tudomisén), és amiatt nem záródik.
Én pl. nem eszem pattogatott kukoricát, mert az a száraz hártya felszúródik a fogam és az ínyem közé, és volt, hogy hetekig nem jött ki, fájt, gyulladt, és folyton vérzett fogmosáskor.
Figyelmes és alapos fogmosással pedig igenis, tisztítható.
3 évig volt állandó fogszabályozóm is, érdekes módon mégsincs egy tűhegynyi fogkövem se.
Ha javitana a helyzeten én s kihuzatnám de lemaradtam 15 évvel vele :-(
Zsályával meg ecsetelgettem már de az se igazán segitett
Menjek el szájsebészetre????
Persze röntgenek készültek de azt mondta ezzel már nem lehet csinálni semmit .
De azért lehet tényleg megnézetem más dokival is.
15 éve még nem tudtam h ennek ilyen következményei lesznek akkor nem szólt egyik nagyokos doki sem .
Azért köszi a sok hasznos választ .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!