Kis golyócska a számban mi az?
Figyelt kérdés
Nagyon pici kb 1mm-es kis átlátszó golyócskát nyomtam ki maár másodszor a szám belsejéből oldalról. Illetve egyszer egy nagyon minit a nyelvem aljáról. Van fogszabim de nem hiszem hogy köze lenne hozzá. Úgy néz ki mint egy nagyon mini üveggolyó. Gondoltam levegősödésre, de ha jól emlékszem kinyomás után elfolyt ez a valami. Mi lehet és mitől?2013. nov. 23. 01:09
1/5 anonim válasza:
Tudom, miről beszélsz. Ez olyan, mint egy vízhólyag. Ha megnyomod: kipukkad. (Engem is érdekelne a válasz.) Nem a fogszabályzótól van!
3/5 A kérdező kommentje:
Nem cigizek
2013. nov. 23. 10:04
4/5 A kérdező kommentje:
Kutakodtam, szerintem afta csak nagyon kicsibe.
2013. nov. 23. 13:26
5/5 anonim válasza:
mért talán cigitől lehet ez? én is cigizek, és nekem néha ki jön pár óra és elmúlik de nem soká vissza is jön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!