Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Alig tudom fogmosás közben a...

Alig tudom fogmosás közben a nyelvemet is mosni, mert mindig rám jön az öklendezés. Mit tehetnék, és miért van ez?

Figyelt kérdés

Kb csak a nyelven alsó harmadát tudom mosni, ha a nyelvem belsőbb részét próbálom meg mosni, rögtön öklendezni kezdek.

Néha a ciginél is ez van, amikor már túl sok a füst a számban, vagy nem kívánom annyira a cigit, akkor is néha 1-2 öklendezésbe megy át a dohányzás.

Gyógyszer bevétellel nincsenek problémáim.

Hacsak bedugom az ujjam a számba, nem ér hozzá semmihez, és arra gondolok, hogy már milyen mélyen lehet, azonnal jön az öklendezés.

De nem vagyok szorongó típus sem, egyáltalán nem.

És régebben ha jól emlékszem ez nemvolt probléma nálam...vagyis nem tudom, mert régebben nem mostam a nyelvem, és nem is dohányoztam, és az ujjamat sem dugdostam a számba :)

2009. nov. 19. 15:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez nálam is így van.
2009. nov. 19. 15:12
 2/4 anonim válasza:
72%
előszőr is szokj le a cigiröl a szádba meg minek nyulkálsz???
2009. nov. 19. 15:14
 3/4 A kérdező kommentje:

A számba azért nyúlkálok, mert kipróbáltam, hogy meddig bírja öklendezés nélkül, és hogy mikor jön rám az inger, hátha okosabb leszek ettől.

A cigi meg maradjon az én dolgom, nem azért írtam ide, hogy cigis okoskodásokat hallgassak, nem is ez a problémám.

2009. nov. 19. 15:24
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is öklendezek amikor mosom a nyelvem... nem tudom miért, de ha már többen vagyunk akkor olyan nagy baj nem lehet:)
2009. nov. 19. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!