Meg fogom szokni?
Szóval kaptál gumikat a fogaid közé, hogy majd rá lehessen tenni a fogszabályzó fémgyűrűjét? Nem értem, mitől félsz, a fogszabályzás arról szól, hogy átrendezik a fogsorodat szép, szabályos formába, de útközben egyáltalán nem szabályos. Persze, hogy fáj, hiszen a fogaid elmozdulnak eredeti helyükről, ha már felrakták a fogszabályzót, mindig állítani fognak rajta, és az sem lesz épp leányálom, utána három napig nem nagyon lehet, csak pépeset enni. De ez van, meg kell szenvedni a szabályos-egészséges fogsorért.
Meg fogod szokni, most úgy érzed, hogy jajj de fáj, hogy lehet ezt kibírni, a fogszabályzás végén meg már fel sem veszed.
ez kissé megnyugtató, de tudom hogy át fog formálódni, csak attól félek hogy nem tudom összezárni normálisan az állkapcsomat...
de köszönöm, ezt a 7 napot csak kibírom ezzel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!