Szedette le valaki a fogkövét ultrahanggal, fájdalmas?
Figyelt kérdés
nekem a fogkő azinyem alatt van,igy kellemetlen az eltávolitása...2009. nov. 19. 09:23
1/4 anonim válasza:
Nekem vízsugárral szedték le. Azért nem mondom, hogy a legkellemesebb érzés, de bőven elviselhető. Kicsit vérzik tőle az ínye az embernek.
Az ultrahangnál elvileg se vérzés, se fájdalom nem kéne, hogy jelentkezzen, de csak tippelgetek. Az viszont biztos, hogy a vizes leszedés simán kibírható és tuti nem okoz belső károsodást.
2/4 anonim válasza:
Semmit nem érzel közben, csak hogy matatnak a szádban. Nincs fájdalom, de mégy csak nyomás sem és hamar megvan.
3/4 anonim válasza:
Egyáltalán nem fájdalmas. A legkellemetlenebb az, hogy a szádban matatnak.
4/4 anonim válasza:
Szia!Mivel én ezzel foglalkozom talán tudok neked tájékoztatást adni.
Elöszöris mindenkinek más a fájdalom küszöbe.
Normál esetben ha nincs gingivitised (ínygyulladásod),és nem annyira érzékenyek a fogaid abszolút nem fáj.
Hidd el utána fantasztikus ézés...
Legalább egy évben 2-szer menny el ilyen szájhigiéniás kezelésre.Ja és utána legalább 2óráig ne dohányozz,ne kávézz,cola stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!