Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fáj az érzéstelenítő a legháts...

Fáj az érzéstelenítő a leghátsó fognál lent?

Figyelt kérdés
Tömésre megyek. Elég nagy a lyuk szóval kérek szurit. Tudjátok valamihez hasonlítani a fájdalmat?

2013. nov. 18. 13:45
 1/9 anonim ***** válasza:
Egy tűszúráshoz hasonlít...ugyanis az.
2013. nov. 18. 13:51
 2/9 A kérdező kommentje:
De ott nincs valami ideg amihez hozzáérhetne? Mert pl kézbe beleszúrok egy tűt az semmi.
2013. nov. 18. 13:55
 3/9 anonim ***** válasza:
Nyugi, rohadtul szar lesz a szuri, ne is nagyon reménykedj.
2013. nov. 18. 14:14
 4/9 anonim ***** válasza:
Kevésbé fáj, mint frontfognál. Próbálj majd lazítani, esetleg szopogass el előtte egy mebucaint, mert abban van lidocain is. Attól is függ milyen a doki és milyen tűvel adja.
2013. nov. 18. 14:14
 5/9 A kérdező kommentje:
Zsír lesz
2013. nov. 18. 14:17
 6/9 anonim ***** válasza:
Én kaptam már semmit nem éreztem lazítsd el magad és nem lesz semmi baj. :) Nekem nem fájt. De megkérheted a dokit hogy fújja be lidokainnal vagy ilyen zselét szoktak még használni és akkor a tűszúrás helyét sem érzed.
2013. nov. 18. 14:58
 7/9 anonim ***** válasza:
Elég kellemetlen, mert azt nem az ínybe adják, hanem oldalt a szádba, de ki lehet bírni, csak pár másodperc. Nekem is oda adták, a lenti utolsó fogamat kezelik.
2013. nov. 18. 15:26
 8/9 A kérdező kommentje:
Azt mondta egyenlőre nem fúr. Adott bele ideiglenes tömést. Miért??? Kérdezte,hogy fáj e ,érzékeny e. NEM.. 1 hét múlva kell visszamennem.Meg kérdezte,hogy mikor tömték be(mert kiesett a tömés) 1 éve tömték.
2013. nov. 18. 17:08
 9/9 Drk91 válasza:
sztem nem a szúrástól kellene tartanod, hanem a fúrástól :D az sokkal rosszabb... főleg ha érzed közben a fog szagát, amit lefúrt... blöe
2016. jan. 15. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!