A LABELLO-nak mi az "értelme"?
A labello egyáltalán nem hasznos. Olyan anyag van benne, amitől még jobban kiszárad a szád, azért h vedd meg újra és újra.
Én is használtam egy ideig, olyan szinten kiszáradt a szám, h sebes lett, ezért többet nem is használom. A gyógyszertárban van egy mentolos szájbalzsam, azt vedd meg, fénylik is, meg meg is duzzad egy picit tőle az ajkad, és nagyon egészséges. A herperszt leviszi, a száradt ajkaknak pedig búcsút mondhatsz. (Amúgy a modellek is ezt használják)
Én dm alverdéset használok, mert abban nincs kőolaj származék meg egyéb ártalmas vegyi anyag.
Egyébként meg mikor a fülöp-szigeteken voltam, akkor két nap után nem kellett használnom semmit. Gondolom a párásabb levegő miatt.
Herpesz meg nem azért jön ki, mert kiszárad a száj. Az immunrendszer gyengesége okozza. Szóval attól nem fog megvédeni egy szájbalzsam sem.
Azt írtam, h leviszi.. Nem azt, h megelőzi vagy megvéd.. De lényegében igazad van..
Labello helye a kukában..
Szőlőzsír a násik neve
(A "labello" csak egy márkanév)
Jav. másik
Én is használok (De nem Labellot)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!