Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Csak én vagyok ennyire rosszul...

Csak én vagyok ennyire rosszul a fogaimmal?

Figyelt kérdés
Állandóan, napi szinten átnézem a teljes fogsorom, naponta 3 szor mosom, elmexezek, szájvizet használok,ha látok egy pici elváltozást a fogamon egyből szaladok a fogorvoshoz.Ha kilyukad egy fogam teljesen lehangol.3 tömött fogam van 16 éves vagyok és ehhez az oda figyeléshez az kellett h 14 évesen volt egy pici lyuk a fogamon..

2013. nov. 13. 21:46
 1/5 anonim ***** válasza:
16 éves koromra már kihúzták egy fogamat. Rendesen mostam mindig, de volt jó néhány tömött fogam is. Csak sajnos én álmomban csikorgatom a fogaimat. Beletörődtem hogy öreg koromra fogatlan leszek. De eddig jól tartom magam. Kétszer annyi vagyok, három hiányzó foggal, kb. öt tömöttel, meg egy lyukassal. Nem fáj egyik sem, mivel cigizek, ezért nem hófehérek, de a "mosolyom" egészséges.
2013. nov. 13. 21:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen emberek, de én pl. heti egyszer ha megmosom, fogorvosnál se voltam már általános suli óta, pedig elől feketék a fogaim, meg hátul is vannak lyukasak. 19/L
2013. nov. 13. 21:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is mindig nagyon odavoltam, szerintem nekem a túlápolástól mentek tönkre és a szülésektől. 30 évesen még csak egy fogam hiányzott, 42 éves koromra pedig már a fele és most még jobban odavagyok, már napi 1 órám megy el összesen a fogmosásokra, de kezdem látni, hogy semmi értelme. Szerintem nem is nappal romlik a fog, hanem éjszaka.
2013. nov. 14. 19:36
 4/5 anonim válasza:
En 14 vagyok van 1 kihuzott,7 betomott fogam,pedig rendszeresen mostam
2013. nov. 15. 17:37
 5/5 anonim ***** válasza:

2 es szégyeld magad undoritó ápolatlan alak vagy ugye tudod ? Az étel is rátapad a fogokra a kenyér én tükörbe kátom és lekefélem szépen. A fekete fogakat meg vagy betömetni vagy kihuzatni kellene. Gondolom férfi vagy meg részeg is vagy ezért nemzavar az ápolatlanság D

Aki meg azt írja mossa a fogát de nincs érteelme mert éjszaka romlanak. ö is rosszul véli de ö legalább áőpold ad magára.

2013. nov. 23. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!