Sztkba ugyanúgy lehet menni ingyenes fogászati ellenőrzésre, kezelésre (fogtömés, fogkőleszedés? ) mint a háziorvosunkhoz?
Figyelt kérdés
2013. nov. 11. 11:04
2/13 A kérdező kommentje:
konkrétan micsoda?
2013. nov. 11. 11:07
3/13 anonim válasza:
Simán bemész, és megcsinálják.
A vicc az, hogy ingyenes, csak vannak sznobok, akik szerint az a jó, amiért fizetsz.
Nekem volt fogorvosom, aki csinálta a szakrendelését egy helyen, és mellette fenntartotta a magánrendelését.
Nem hiszem, hogy másképp fúrt fogat itt, mint ott.
4/13 anonim válasza:
SZTK-ban a te körzetileg kijelölt fogorvosodhoz kell menned. Tőle kapod meg az ingyenes kezeléseket.
5/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
és Azt honnan tudom meg h ki a körzetileg kijelölt fogorvosom az sztkban?
Fogkőleszedést is elvégzik ingyen?
2013. nov. 11. 11:27
6/13 anonim válasza:
Felhívod a rendelőt, és megmondod, tudni szeretnéd a fogászati körzeted orvosának nevét és rendelési idejét.
8/13 A kérdező kommentje:
Nemrég voltam a helyi háziorvosnál akihez úgy jelentkeztem h fogtömésekre lesz valószínűleg szükség aztán legnagyobb döbbenetemre nem talált lyukas fogat viszont nem nagyon "erőltette" h megvizsgálja tüzetesen a számat(viszont mondta h a bölcsességfogak ilyen korban okozhatnak már kisebb fogfájásokat),így nem tudom h megnézte e szükség pl fogkőeltávolításra..
2013. nov. 11. 11:34
9/13 A kérdező kommentje:
'szükség lenne e pl.'
2013. nov. 11. 11:35
10/13 anonim válasza:
Ha nem a körzetileg illetékes orvoshoz mész, az nem köteles TB alapon fogadni.
Hogy mi mennyit ér?
Nekem megér tíz rugót, ha nem turkálnak puszta kézzel a számban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!