Régen, amikor még nem voltak fogorvosok, mit csináltak ha fájt a foguk, vagy ha már annyira elromlott, hogy kikellett húzni?
Figyelt kérdés
2009. nov. 16. 16:30
1/10 anonim válasza:
Pálinkával leitatták őket és kiráncigálták valahogy.
2/10 anonim válasza:
Ittak egy jó adag töményet, aztán a borbély kihúzta. Mást nem tudtak csinálni.
4/10 anonim válasza:
Volt egy pasim akinek a nagyapja kovács volt és Ő benyomott egy pálinkát és egy fogóval kihúzta magának:)Majdnem elájultam!!!!Gondolom így csinálták régen!
5/10 A kérdező kommentje:
Durva...
2009. nov. 16. 16:35
6/10 anonim válasza:
régebben nem foglalkoztak annyit a fájásokkal, nem rohangáltak minden apróságért orvoshoz. ha fájt, fájt, előbbutóbb elmúlt, nagyobb problémájuk is volt annál, minthogy fáj a foga. amikor meg elromlott már annyira h elviselhetetlen volt, akkor eccerűen kihúzta magának vagy vki más segített neki
7/10 A kérdező kommentje:
Az oké,de csak csillapították valahogy a fájdalmukat!Legalábbis én biztos nem tudtam volna tovább tenni venni,mint ők!A fogfájást kifejezetten nem bírom elviselni!
2009. nov. 16. 17:24
8/10 anonim válasza:
A régebbi korban nem is romlott annyira az emberek foga, mint manapság.. amúgy igen, ált. a borbély húzta ki, hát.. ahhoz képest, h én érzésteleíntővel is félek a fogorvostól... asszem tisztelem a középkori embereket:D
9/10 A kérdező kommentje:
Én is alig bírom ki a foghúzást!:D Nem is tudom mi lenne velem,ha érzéstelenítő nélkül húznák!Brrr
2009. nov. 18. 11:38
10/10 anonim válasza:
Isten nem szadista ogy megenged ilyen fájdalmakat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!