Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Altatásos fogászatban volt...

Altatásos fogászatban volt már részetek?

Figyelt kérdés

Akinek volt,mesélne kicsit?

Hol,mennyiért,mit csináltak,utána mit érzett?

Több rossz fogam van,amiből az egyik bölcsesség fog,amire nem akar az érzéstelenítő hatni.Megérné altatásban csinálni?Közben ugye semmit nem éreznék? És utána?

Hasi műtéthez altattak már,de attól nem féltem.

2013. nov. 6. 16:17
 1/2 anonim ***** válasza:
Minden altalás egy kockázat. Nekem mind a 4 bölcsességfogamat kihúzták, alkalmanként 2-t. Még nem hallottam olyat, hogy csak azokra ne hatna a fájdalomcsillapító. Rossz helyre adták be.
2013. nov. 6. 16:24
 2/2 A kérdező kommentje:

Háromszoros adagot kaptam,és úgy sem hatott,pedig egy nagyon profi doktornő csinálta,aki több fogamat is csinálta,előtte egyik fogamnál se éreztem még kellemetlenséget sem.

azért nem hat az érzéstelenitő,mert mellette az íny annyira gyulladásban van,jelenleg azt kezelik.

2013. nov. 7. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!