Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » SOS. Kis barna folt szájban....

SOS. Kis barna folt szájban. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Most vettem észere egy nagyon apró( 1-2mm-es) barnás foltot a számban, nagyon pánikba vagyok esve mi lehet ez? Nagyon ritkán dohányzom azt is kb fél éve. (2 heti 1 szál). Lehet köze a kettőnek egymáshoz?

2013. nov. 4. 18:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem valószínű,hogy attól a néhány cigitől van. De ennek ellenére menj el orvoshoz, szájnyálkahártyán is lehetséges anyajegy,amit meg kell vizsgálni melanoma irányába.
2013. nov. 4. 18:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Azért várj vele pár napot, hogy nem múlik-e el. Ha egy picit elharaptad a szádat, annak is lehet ilyen nyoma, de az néhány nap alatt felszívódik.
2013. nov. 4. 18:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia.Szerintem ne várj vele ,inkább menj el holnap a fogorvoshoz .Jobb ha megtudod mi az minél előbb .Nem kell a neten bogarászni mi lehet a bajod ,mert csak saját magad paráztatod be még jobban . Én magamból indulok ki ,nekem is volt hasonló szitum az elmúlt hetekben . Egy reggel fogmosás közben vettem észre az arcom belső felén a nyálkahártyán egy kis sötét pontot .Jött a para ezerrel ... Neten rákerestem ,egyik eredmény jobban megijesztett mint a másik . Délután elmentem a dokimhoz ,nem akartam úgy nekiindulni a hétvégének ,hogy nem tudom mi van velem . Kiderült megpattant egy kis ér valamitől és az okozta a látottakat . Nem volt vele teendő ...pár nap múlva magától elmúlt . Örültem ,hogy elmentem ,legalább nem aggodalmaskodtam . Ezt tanácsolom neked is ;-) .
2013. nov. 4. 18:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Ezt nem ijesztgetésből írja valaki a neten,hanem azért,mert meg van ennek is a lehetősége és igaz az,hogy jobb félni,mint megijedni. Hála istennek nagyon ritka az ilyen,de előfordul és inkább menjen valaki feleslegesen megnézetni,mint,hogy ne menjen és "elnézzenek" valami komoly bajt.
2013. nov. 4. 18:32
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:), előbb azért megkérdezek valakit, mondjuk anyukámat hogy szerinte mi lehet, nem mintha ő orvos lenne de azért hátha tud erről valamit. (Egyébként 17 éves vagyok)
2013. nov. 4. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!