SzTK-s fogszabályzó mennyibe kerül? Hogy működik? HELP
Figyelt kérdés
17 éves vagyok,decemberben töltöm be a 18- at,de csak jöv nyáron érettségizek szóval még támogatja a TB december után is nekem? SZTK-ban szeretném megcsináltatni, azt olvastam,hogy a körzeti fogorvosom küldhet csak SZTK-ba ezzel ez tényleg így van? Kb mennyibe kerül SZTK-s állandó fogszabályzó? És a fogszabályzó árát mindenképpen egy összegben kell kifizetni? ( Nyíregyházán lakom) Előre is köszönöm a válaszokat2013. nov. 1. 08:22
1/2 A kérdező kommentje:
Ja és még lenne egy kérdésem kb mennyi idő tellik majd el az első vizsgálattól a felrakásig?
2013. nov. 1. 08:24
2/2 anonim válasza:
Szia ! Én is 17voltam mikor először ment fogszabira sztk alapon. Elemntem vittem fogorvostól 1hónapnál nem régebbi beutalót vagy mit meg irataim stb. . Utárna kb fél év mulva kaptam időpontot mikor a röntgent bevihettem , ut. 1hónap mulva vettek mintát és 1hónap mulva feltették először felülre. Majd vagy félév után alulra is. 41ezer ft alul és ugyan enyi felül is. És havonta kell járnom vissza mindig. És még nem fizettük ki nem nyultak a fogamhoz tehát mikor mentem ragasztásra vittem a befizetett csekket is , és igen egyöszegbe kell fizetni. (19L Miskolc)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!