Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » A felső állkapcsom előrébb...

A felső állkapcsom előrébb van, mint kéne (az ujjszopástól), vissza lehet húzni valamennyivel ha fogszabit használok?

Figyelt kérdés
Szerintem a fogaim egyenesek valamennyire mert már volt egy kivehetős fogszabályzóm de vajon egy állandó hátrébb húzná egy kicsit még a teljes fogsoromat elől?
2013. okt. 29. 11:01
 1/3 a4940825 válasza:
Egyik ismerősömnek is ez volt a baja és most neki állandó fogszabályzólya van.
2013. okt. 29. 11:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Állandó fogszabival persze.
2013. okt. 29. 11:16
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem volt fogszabályzóm, de mindig eltört, és nem okozott lényeges változást a fogaimban. (Indián faxa erős, kottongumi reccs, ha ismered a viccet.) Egyébként nekem is az alsó állkapcsom komplett került hátrább (tehát nem a fogaim állásszöge változott meg), azt mondták, hogy legfeljebb sebészileg lehet korrigálni. Viszont én lesz@rom, akinek nem kellek így, az elég sekélyes, hogy ő se kelljen nekem.
2013. okt. 29. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!