Ha már egyáltalán nem fáj akkor lement róla a gyulladás?
Figyelt kérdés
Kedden nem tudták kihúzni a fogam, mert nem zsibbadt el. Azt mondta a doki, hogy napi 2 rubophen (csak ezt szabad, kismama vagyok) és lemegy a gyulladás. Ma este megyek vissza és kihúzza. Most már hatni fog a szuri? Nagyon félek!2013. okt. 24. 15:53
11/21 A kérdező kommentje:
Nem pesti vagyok, de ha ma se tudja elintézni a doki megyünk a szájsebészetre. Olyan nincs, hogy a 21.században ne tudják kiszedni egy kismama fogát! Ugye? :-) Fél 7-re megyek. Ti amúgy éltetek már meg ilyet? Vagy ennyire szerencsétlen vagyok, hogy csak velem van ilyen? Egyébként Isten lássa lelkem tűröm én a fájdalmat, de ezt nem bírom.
2013. okt. 24. 16:21
12/21 anonim válasza:
Én még nem éltem ilyet, nekem egy fél injekciótól is órákra elzsibbad a szám.
Ha már nem fáj, akkor biztosan nem gyulladt és most hatni fog az injekció, szurkolunk neked.
13/21 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖM!!!!
2013. okt. 24. 16:37
14/21 anonim válasza:
Ehhez képest a szülés már sima ügy lesz! :D Remélem sikerrel jársz ma! Kitartás! Drukkolok!
15/21 anonim válasza:
Majd írd meg holnap, milyen volt
Meg mielőtt mész, edd tele magad (mert utána pár óráig nem lesz szabad enned)
16/21 anonim válasza:
Csak nem bölcsességfog ? Az kemény dió :S !!!
17/21 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Ismét itt vagyok és pont annyi fogam van, mint volt. Már sokkal jobban elzsibbadt, de még mindig gyulladt és konkrétan ott, ahol kellene nem zsibbadt el. Szóval ma sem tudta kihúzni. Azt mondta menjek hétfőn, addig tovább rubophen. Lassan, de mintha haladnánk. Már csak a rubophen miatt aggódom, de azt mondta Ő is, meg védőnő is, hogy azt szabad kismamáknak, na de akkor is gyógyszer. :-(
2013. okt. 24. 20:31
18/21 anonim válasza:
De durva ... !!! Ilyenkor mit csinálnak ? Megkapod a szurit ... hogy nézi meg ,hogy elzsibbadtál -e ?
19/21 A kérdező kommentje:
Várunk egy kicsit, majd mekocogtatja a fogam vagy megfogja fogóval és egy nagyon licsit mozgatja. Ha fáj, akkor nem hatott megfelelően. ÁÁÁÁ el sem hiszem, hogy ilyen szerencsétlen vagyok. :-/
2013. okt. 24. 20:53
20/21 anonim válasza:
Mondjuk az jó, hogy legalább nincsenek fájdalmaid
Nem nagyon tudsz mit csinálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!