Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Nő a bölcsesség fogam? A...

Nő a bölcsesség fogam? A többi lent.

Figyelt kérdés

Vasárnap este kezdtem érezni, hogy jobb oldalon alul valami nem stimmel, éreztem, hogy fájnak a fogaim, olyan mintha feszülnének vagy mennének arrébb. Már három napja úgy kezdem a napot, hogy a legerősebb fájdalomcsillapítót veszem be, de aligha használ. Attól fosok, hogy ki kell húzni egy fogamat (még soha nem húztak..), mert az az egy nagyon fáj. Nem tudom összecsukni a számat rendesen, úgy hogy a fogaim összeérjenek már három napja...! Nem látok semmi furcsát, hogy nőne, vagy lyukas lenne a fogam. Eléggé félek, mert alig tudok enni:S

16/L

2013. okt. 23. 10:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Mindenképpen menj el egy fogorvoshoz. Ha úgy érzed, vándorolnak a fogaid, az valószínűleg a bölcsességfog növekedésével kapcsolatos. A kérdésem az lenne, hogy melyik fogad az, amelyik nagyon fáj? Ha a 7-ed (amelyik a bölcs.fog előtt van), akkor az is lehet, hogy a bölcsességfogad nyomása miatt kilyukadt a gyökere. Azt javaslom, hogy ne a félelem legyen az első, menj el minél előbb. Nem fog fájni semmi, csak kérj érzéstelenítőt. Egy fogászati asszisztens
2013. okt. 23. 16:01
 2/5 A kérdező kommentje:

A bölcsesség fogam előtt kettővel fáj, de már kezdem elöl is érezni.

Köszönöm a tanácsot, megfogadom!

2013. okt. 23. 20:22
 3/5 anonim ***** válasza:

Sokszor érdemes is kiszedetni a bölcsi fogakat

Hogy ne "nyomaja" a többi fogat

2013. okt. 24. 17:51
 4/5 A kérdező kommentje:
Tegnap - péntek - reggel elmentem fogorvoshoz, belenézett a számba rögtön látta, hogy mi a probléma. Nem a bölcsességfogammal volt probléma, hanem a rágófogam két gyökere el volt halva, és gyökérkezelte reggel 7 órakor. Addig álmos voltam, de amint kimondta kirepült minden álmosság a szememből.. Majd vissza kell mennem, hogy betömje..
2013. okt. 26. 10:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia. Nagyon fájt a kezelés? Szerintem nekem is hasonló a panaszom. Én még csak most fogok bejelentkezni, de nagyon félek...
2013. nov. 26. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!