Mennyibe kerül a szedációs eljárás?
Sziasztok.
Pár fogamat be akarom tömetni,és egy erősen gyulladt fogat kihúzni.Számomra mindig is hatalmas trauma volt,ha be kellett ülnöm a fogorvos rendelőjébe,azért választottam ezt a fajta eljárást.
Hol van lehetőségem ilyen éber szedációs fogászatra?
Megközelítőleg mennyibe kerül a szedálás?
Hát nálunk győrbe van az én dokimnál,vidék itt 50 ezer ft az éber szedáció.
Én is úgy voltam hogy enélkül be se ülök a székbe de aztán a pénztárca közbeszólt és nem bántam meg. Olyan jó magándokim van annyira figyel hogy ne okozzon fájdalmat,mérhetetlenül türelmes és nagyon jó szakember.
Alternatív megoldásként amúgy gyógyszert ad minden kezelés előtt,ilyet:
ez igen kiüt,jó kedvem lesz,tökre nem érdekel mit csinál velem:) Oké azért remegek,meg izgulok de fóbiára nincs gyógyszer,de tényleg nagyon jó.
Wow,és kérhetek szerinted a dokitól én is valami hasonló gyógyszert szerinted?
Magánhoz megyek én is
Ha van nála persze,enyémnek kész gyógyszeres szekrénye van:),vagy ha van eü-s ismerősöd és tudsz szerezni vagy háziorvodnak elmondod a problémád biztos felír lényeg hogy értesítsd fogdokidat azért hogy vettél be.
Kérdezz rá hogy tud -e adni dormicumot mert pánikolsz nagyon erősen és nem bírod ki máshogy és nem szeretnéd ha tovább romlanának a fogaid.
Enyém mikor először látott rögtön adta,ott remegtem,görcsben voltam pánikrohammal a váróban:/
Előző fogdoki aki semmit nem tudott velem csinálni mert levegőt nem kaptam a félelemtől az meg elküldött homeopátiás bogyóért..
na ez a különbség orvos és orvos között:)
Na igen!:)
Hihetetlen hogy semmitől se félek csak a fogdokitól.
21 éves pasi létemre...
Nekem gyógyszer illetve jó doki óta rengeteget változott ez a fóbiám. Én is 21 éves vagyok és a félelem nem férfi vagy nő függő:)
Nem kell szégyellni, ha te is találsz olyan orvost akibe megbízol könnyebb lesz a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!