A fogszabályosás olcsóbb külföldön?
Figyelt kérdés
22-éves vagyok, már nincs tb-támogatásom sajna, anélkül meg rendkívül drága.2013. okt. 20. 00:17
2/4 anonim válasza:
Havi 6500 a tb. más okból sem ártana ha fizetnéd, ha kiderül hogy nem fizetted utolagosan is be kell fizetned és még büntestést is kapsz. Mit csinálsz ha kórházba kerülsz??? Ha a fogszabályzóra nincs pénzed a kezelésre miböl lesz? Ez a havi 6500 igazán baráti ár a külföldi egészségbiztositásos árakhoz képest, nem értem ezt miért ne lehetne fizetni.... Nem érné meg olcsobban a fogszabályzó azért cserébe hogy fizeted a tb-det havonta????
Külföldön meg drágább természetesen a fogszabályzó. nem véletlenül járnak külföldiek ide fogásztra. Külön utakat szerveznek erre. Kelet felé lehet hogy olcsobb de ott az ellátás is rosszabb.
3/4 A kérdező kommentje:
Félreértettél! A tb-t fizetem, de mivel már 23 vagyok, nem jár a fogszabályozóra támogatás. De kösz az infót!
2013. nov. 4. 11:51
4/4 A kérdező kommentje:
Igen, azóta szülinapom volt.
2013. nov. 4. 11:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!