Tegnap tudtam meg, hogy jövőhéten gyökérkezelik a fogam, ez mivel jár, és mennyire fájdalmas?
Van egy fogam,amit már kétszer betömtek,de ráharapásra,és hidegre érzékeny lett....
Nagyon rossz egy gyökér kezelés?
szia
Nekem most csináltak egyet nem rég bár még végleges tömésem nincsen. Nekem is pont ez a problémám volt mint Neked. Én magándokihoz járok beültem a székbe megnézte a doki a fogam csinált róla röntgent és utána kaptam szurit aztán elkezdte kifúrni a fogam majd kiszedte az idegeket ilyen tűkkel és közbe vmivel átöblítette. Aztán a vége felé csinált tűs kontrollt három tű volt a fogamban és úgy mentem a röntgenbe. Majd kaptam gyógyszert a fogamba és lezárták ideiglenes töméssel és két hét múlva mentem vissza. Nekem semmi nem fájt egyáltalán nem éreztem semmit, ha jól elérzéstelenít a doki szerintem nem fáj.
Két hét múlva visszamentem kiszedték a tömést nem kaptam szurit mert elvileg már nem fájhat semmi de még egy csatorna nem volt jó ezért csináltak még egy röntgent és újból kaptam gyógyszert a fogamba és ideiglenes tömést. Csütörtökön megyek vissza elvileg itt már megkapom a rendes gyökértömésemet ha minden rendben van. Nagyából ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!