Magánrendelésben a doki azt a fogamat csinálja amelyiket én kérem? (sok rossz fogam van)
Ha találsz olyan fogorvost, akinek az a lényeg, a beteg fizessen, megcsinálja igényed szerint. Viszont a magánorvost ugyanúgy köti az orvosoknak előírt szabály, mint a házi fogorvost.
Elmész, előadod a mondandód és döntesz, hogy hogyan tovább.
Azt fogja a magándoki csinálni, amelyiket kéred, de ha tényleg logikusabb előbb mást csinálni, akkor javasolni fogja...
Egyébként az sem biztos, hogy ki kell húzni azokat a fogakat! Csak az sztk fogorvosoknak ez a legegyszerűbb megoldás. Ők nem fognak vacakolni/próbálkozni a fogmegmentésével, mert az sok idő és rengetegen állnak sorban utánad. Egy valamire való magándoki viszont tényleg csak a legvégső esetben húz!
Viszont a nagyon rossz fog megmentése nyilván sokba kerülhet. Egy töméscsere nyilván kisebb meló, mint egy több hetes gyökérkezelés.
De lehet még így is olcsóbb és jobb megoldás menteni, mint kihúzatni és utána drága hidat vagy még drágább beültetést vásárolni...
Szóval jobb helyen leszel egy magándokinál. De érdemes őrá is rábízni a sorrendet, mert ha összefügg a kihúzott foggal, akkor ne dolgozzon feleslegesen te meg ne fizess feleslegesen! Pl ha egy első fogad mellettit húzná... És a húzás után ez az első fog tartaná majd a hidat, ha pótoltatod, akkor felesleges előtte kiglancolni azt... :-)
Magándoki azt csinálja meg,amelyiket kéred.
Én is így voltam,hátul több lyukas,és letört,elől egy elszineződött,kezdődő romlás.
Megmondtam,hogy jelenleg nincs annyi pénzem,hogy mind meg lgyen csináltatva,kezdjük a legelsővel,mert igy nem tudok mosolyogni,ahogy lesz pénzem,csináljuk a többit is.
Megcsinálta az elsőt szépen.
Gyűjtögettem,kb 2 havonta 1-et csináltatok nála,hátsóknál rá hallgatok,ott végülis nekem mindegy mi a sorrend,majd egyszer kész lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!