14 vagyok és érdekes, de már 8 éve csak reggel mosok fogat. Még nem volt lyukas fogam, és egészséges, tiszta, fogaim vannak. Évente járok ellenőrzésre is.
A hetekben szoktam rá arra, hogy este is fogat mossak. Csak úgy eszembe jutott a kérdés, hogy vajon mások (felnőttek) este is mosnak fogat?
Egyértelmű!! Ha nem mosok fogat este, egyszerűen nem bírok aludni. Detto olyan érzés mikor nem fürdök meg.
2009. nov. 10. 21:05
2/11 anonim válasza:
Persze hogy!!! Naponta minimum 2x!
3/11 anonim válasza:
én szoktam :DD
4/11 anonim válasza:
hát 14 évesen még illendő is h ne legyen glyukas fogd, én 21 vok, de cask egy van. fogat csak akkor mosok amikor eszembe jut, van olyan nap amikor kimarad... de általában reggel szoktam én is, ritkán este is
2009. nov. 10. 21:06
5/11 anonim válasza:
én mosom este is, reggel is, van hogy még nap közben is egyszer, mégis romlanak.
szerencsés vagy, hogy neked még így sem. genetika kérdése az egész. :)
2009. nov. 10. 21:06
6/11 anonim válasza:
Én mindig csak este szoktam. Ha este nem mosok akkor éjszaka rosszízű lesz a szám, mivel ott tartogatja amit egész nap ettem és a fogamban maradt. Reggel meg nincs időm.
2009. nov. 10. 21:08
7/11 anonim válasza:
Fúúúj:)) az se rossz, ha büdös szájjal indulsz dolgozni!! Ennyi igénytelent!
2009. nov. 10. 21:09
8/11 anonim válasza:
Reggel és este mindenképp mosok, ha napközben elindulok valahová akkor pluszban is. Az esti fogmosás azért is nagyon fontos, hogy ne legyen egész éjjel a szádban a bomladozó kajamaradék, reggel meg azért, hogy friss legyen a leheleted.
Mi még Makk Marcitól úgy tanultuk, hogy MINDEN ÉTKEZÉS UTÁN nem sokkal mindig fogat kell mosni, vagy, ha valamiért nem lehet, mondjuk délben, akkor együnk almát :)
2009. nov. 10. 21:14
9/11 anonim válasza:
Makk Marci csak arról feledkezett el megemlékezni, hogy savas ételek, italok után 1 órát is kell várni vele, mert különben többet ártunk, mint használunk.
2009. nov. 10. 21:41
10/11 anonim válasza:
Igaz ez az egy óra, de nem minden ételre. Pl ha esze utána egy kis sajtot akkor simán moshatsz azonnal is fogat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!