Normális hogy pár órája húzták a fogam, és az egész állkapcsom fáj?
a Jobb felső oldalon, a szemfog mellett a 2.-t húzták, ma 8 kor kezdték el. Sztk-n voltam, így egy tanuló csaj kisérletezett rajtam, nagyon próbálkozott, de nem nagyon ment neki. a fogam fele le volt törve, ő pedig letörte a másik felét is. kerek 30 percet bajlódott vele, a fejemet ketten is lefogták.de a 30 perc miatt az érzéstelenítő már nem volt olyan erős, így a végét már éreztem. Végül nem a tanuló húzta ki, hanem az orvos, mivel a csaj nem bírt vele. Most nem a helye fáj, hanem egyszerűen az összes fogam, az egész jobb oldala a fejemben, sajog az állkapcsom. Ez normális? Végülis 30 percig rángatta. feszegette. Tudok valamit csinálni, h gyorsabban elmúljon a fájdalom, vagy várjak?
Még egy kérdés: A fog helyén apró kis fehér dolgok vannak, nyelvemmel kitapintottam, és szúrnak. az szilánk? mit csináljak vele?
Valószinű szilánkosra törte,és nem tisztitotta le az inyedet rendesen
én visszamennék vagy ügyeletre,és az első válaszolónak igaza van
Te jó ég -.- ... ezért megyek én inkább a jól bevált privát fogdokimhoz ,kerül amibe kerül ... rajtam ne kísérletezgessen senki :/ ! ...
Egyébként ne hagyd annyiban a dolgot ,menj vissza az orvoshoz ,hogy úgy érzed nem megfelelően láttak el . Azok a kis csontszilánkok nagy valószínűséggel kilökődnének ... de menj csak vissza,ne te érezd magad kellemetlenül .
Jegeld mindenképpen, az arcodra tegyél jeges zacskót (mirelit borsót vagy ami van)
Tisztogatta a doki utána és nyomott bele gézt, hogy harapd össze pár percig? Ha volt tisztogatás, akkor érezheted az álcsontot is a friss sebben, de ott lassan ki kéne alakulni egy lavadt vér gombócnak, ami gyorsítaná a gyógyulást, szóval nem kéne a nyelveddel piszkálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!