14 éves vagyok van 4 letört fogam, most az egyik nagyon fáj, reggel óta bőgök. Félek elmenni ügyeletre, mert szégyellem. Mondanátok pár biztató szót?
Köszi!
Drukkoljatok, ilyen pukli is van 2 fogamnál a gyökérnél.
Na, szerencsére szinte nem is kellett várni, kihúzták, ráadásul kettőt is, egymás mellől. :((
Csináltak röntgent, a másik 3 fogat is ki kell majd húzni mert azok is gennyesek. :'(
Bal oldalon alul, ami fájt, először azt húzta, szörnyű volt, szétfúrta az orvos és egyenként húzogatta ki a gyökereket, mert máshogy nem jött. :S Nagy gennyzacskó volt rajta azért fájt ennyire.
Aztán át is kapargatta meg öblítette valamivel és összevarrta.
Meg kihúzta azon az oldalon az előtte lévőt is, mert már rá volt terjedve alulról a gyulladás és a fog is már rég el volt halva és mozgott is állítólag, mondjuk az ki is jött kb. 3 mp alatt. :S
Meg azt mondták, hogy hétfőn kérjünk időpontot a saját fogorvosunkhoz mert nagyon sok rossz fogam van és 3-at legalább még ki kell húzni, 1 talán még megmenthető gyökérkezeléssel, tömni is kellene nagyon sokat. :S
Most jó nagy lyuk van bal oldalt alul. :(
Már párszor leírtam, hogy 14 nem végezhet semmilyen orvos semmilyen beavatkozást szülő beleegyezés nélkül, és mivel nekem a szüleim nem írták alá soha a papírt, így az orvos nem nyúlhatott hozzá egyik fogamhoz sem. Hiába mondtam itthon, hogy de sok a rossz fogam, egyik fülön be, a másikon ki.
De majd most hátha...
Bal oldalon alul hátulról a másodikat és harmadikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!