Gyökérkezelt fog, meddig lesz még érzékeny?
Több mint 2 hete,hogy van benne végleges tömés, meg már kezelték, és végeztek vele, eszek vele mindent, és nem tudom, hogy 2 hétre rá, az alma harapástól lett érzékeny kissé, vagy alapból még érzékenynek szabadna lennie?
Eszek vele rendesen, csak hát kissé kellemetlen vele a harapás... Normális még? Vagy valami nem oké vele?
Hát konkrétan kellemetlen, nem fáj... Az picit túlzás, mert almát ettem vele, ha fájt volna, akkor nem ettem volna, kellemetlen volt úgy fogalmazok, másabb mint a többi, mikor semmit nem érzek velük, meg más mintha picit kellemetlen lenne.
Még nem készülök vissza menni, mert közben olvastam,hogy ez a kellemetlen érzés, eltarthat egy ideig, mert most hetekig bolygatták a fogat, így idő kell,mire teljesen 'érzéketlen' lesz...
Várok még egy picit, ha nincs vele problémám másképp,és nem fáj, nem rohannék még vissza...
Lehet megterheltem,hogy 2 hétre rá,már almát harapdáltam vele, és azért 'fájdult' meg jobban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!