Hogy tudok aranyfogat csináltatni az egyik elégé szétfurkált fogam helyére?
Figyelt kérdés
Tömény aranyfogat ha van ilyen.2009. nov. 10. 08:40
2/4 anonim válasza:
Nem kell fikázni az arany tömést mert az egyik legjobb ami létezik!
Én magánklinikát ajánlok, amíg van korona addig fel tujdák építeni! Keress egy magánklinikát, ott elmondják, és az árakat is, amúgy lehet rá porcelánhélyat huzatni és akkor nem verik ki a fogad ha csóróbb környékre tévednél..
3/4 A kérdező kommentje:
NEM vagyo cigány MAGYAR vagyok . Mért a magyar embernek nem lehet aranyfoga ? (elég sötét vagy ) Amugy az utolsonak köszönöm a választ , én is magán fogorvoshoz járok de legközeleb pénteken kell mennem , akkor megkérdezem majd töle .
2009. nov. 10. 09:31
4/4 anonim válasza:
Biztosan meg lehet csináltatni, az más kérdés, hogy kevés rondább dolog van, mint egy kivillanó aranyfog. Már feltéve, ha azt szeretnéd hogy látszódjon is. Persze ez a te döntésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!