Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Szerintetek mit csináljak?...

Szerintetek mit csináljak? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
ma voltam fogdokinál, aki azt mondta, hogy betömi a hátsó fogamat (amin nincs nagy lyuk) , de ha fáj akkor kihúzza. még régebben voltam magándokinál aki azt mondta, ha fájna is akkor gyökérkezeléssel rendbe lehet hozni. szerintetek kockáztassam meg az sztk-t vagy spóroljak és menjek magánhoz?
2009. nov. 9. 22:42
 1/5 anonim ***** válasza:

Menj maganhoz!

De a magan is mar bocsi, ha nincsen nagy lyuk mit akar gyokerkezelni?!

Budapesti vagy?

2009. nov. 9. 22:46
 2/5 A kérdező kommentje:
aha, ma mondta az sztk-s doki, csak néha meg-megfájdul nem mindig szerencsére, a magán mondta, hogy kétli, hogy utána tömés után fájna, az sztk-s meg úgy állította be, mintha már használhatatlan fog lenne, pedig nem nagy lyuk van rajta, az ínynél
2009. nov. 9. 22:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Én Sztk-ba járok, és maximálisan meg vagyok elégedve. Nem azzal van a gond, hogy sztk vagy magán, pusztán a fogorvossal. Fizetős fogorvos is lehet hülye...
2009. nov. 9. 22:50
 4/5 A kérdező kommentje:
Lehet, ez már a második fogorvosom ott, az előző nem tudom hogy szerezte meg a diplomáját, ő meg csak tömni tud meg húzni.
2009. nov. 9. 22:53
 5/5 anonim ***** válasza:
nekem a legelső fogam lyukas, és mondtam h csinálja meg, de van még 2 maradvány amit ki kéne húzni, +1 amit ttömhetett volna, de azt mondta nem tömi be amíg nem csináltatom meg a többit, hát már nem is tudja mert nagyobb lett a lyuk...
2009. nov. 11. 16:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!