Patty kérdése:
Mit jelent foggal álmodni?
Figyelt kérdés
Most először fordult velem elő, hogy foggal álmodtam.
Mozgott két fogam és ki is esett, a tenyerembe láttam is a fogamat és vérzett is. Sajnos arra nem emlékszem, hogy hol voltam és arra sem, hogy kivel, csak annyi maradt meg, hogy egyik percben mozog az egyik fogam majd kiesik és után a másik is kiesett és mind a kettő a tenyerembe volt.
Sokszor hallottam már, hogy a foggal való álmodás valaki halálát is jelentheti. Szerintetek?
2013. okt. 10. 15:02
1/5 anonim válasza:
én azt hallottam, h halált jelent. Ha fájt, akkor közeli hozzátartozóét.
De velem még nem fordult elő
2/5 anonim válasza:
Ez csak babonaság, nekem sokszor volt már ilyen álmom és akkortájt nem halt meg egy ismerősöm sem (szerencsére). Én akkor szoktam foggal álmodni, amikor valóban gond van valamelyik fogammal és el kellene menni, vagy ha éppen fogorvoshoz járok.
3/5 anonim válasza:
A fogakról szóló álmok összességében szorongást, elutasítástól való félelmet tükröznek, vagy rettegést az idő múlásától. Jung szerint az álomban kieső fogak azt jelzik, hogy készen állsz az újjászületésre, a megújulásra, de a maguktól kihulló fogak esetén érdemes azt is felülvizsgálnod, hogy mondtál-e valakinek a közelmúltban bántó dolgokat. A fogak fontos szerepet játszanak a flörtölésben, és ezek elvesztése alapvetően azt is jelentheti, hogy nem tartod magad elég vonzónak, míg mélyebb értelmezésben szégyenérzetet mutat. A fogak kihúzása általában arra utal, hogy erős töltetű érzelmek munkálkodnak benned, amiket nem tudsz megemészteni. A kieső fogak gyakran a kommunikációs készség és a hatalomérzés szimbólumaként is értelmezhetők, ezért lehet, hogy úgy érzed, elveszíted saját életed felett a kontrollt, vagy tehetetlennek érzed magad egy adott szituációban.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Nekem sajnos teljesül az a feltevés, hogy halált jelent. Egyik rokonom elhunyt ma délután. :(
2013. okt. 10. 19:10
5/5 Hatlábú Farkas válasza:
igazán részvétem.
az álomképek a fantáziád kivetülései amugy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!