Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » A fogaim nagyon érzékenyek...

Timido kérdése:

A fogaim nagyon érzékenyek lettek, miért?

Figyelt kérdés

Világéletemben nagyon egészséges fogaim voltak, a fogorvos mindig megdicsért, hogy látszik hogy törődöm vele, de most rettentő érzékeny. Hidegre melegre. nagyon kellemetlen.

Esetleg lehet köze ahhoz, hogy kb egy hete beteg vagyok? náthával indult, és most légcsőgyulladás féle. a náthám még meg van. köhögök nagyon, stb...

Ugye meg fognak gyógyulni a fogaim? Mert én ápolom. nem értem miért érzékeny most. Egyek kálcium tablettát? Vagy mit tudok tenni?

16/L

2009. nov. 8. 22:50
 1/1 anonim ***** válasza:

Általában a savas ételektől szoktak elgyengülni (esetleg a betegség miatt citromlevet ittál). Kalciumban gazdag ételeket kell ilyenkor enni, illetve ügyelni a D-vitamin pótlására. Meg fog javulni a fogsorod, mert szerencsére öngyógyító.

[link]

2009. nov. 9. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!