Miért büdös és fehér a nyelvem?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Az lenne a problémám hogy egy ideje már nagyon büdös a szám (már én rosszul vagyok tőle) és 1 hete egész nyelvem nyálkés fehér trutyis lett. Rendszeresen mosom a fogam, szájvízt használok!
Fogorvosnál 2 hete voltam nincs rossz fogam, csak 1 kis fogkövem van. Gyomorbroblémám nincs!
Szerintetek mi lehet a probléma ? ? ?
2009. nov. 8. 18:19
1/9 anonim válasza:
szerintem fogmosáskor tisztítsd meg a nyelved is a fogkefével! elméletileg az is hozzátartozik a fogmosáshoz. ha szoktad, akkor passz, nem tudom mi lehet a gond.:S
2/9 anonim válasza:
3/9 A kérdező kommentje:
Hali!
Azért ennyire nem durva csak kicsit fehér és most már kezd halványodni. Köszi a válaszokat!
2009. nov. 8. 23:50
4/9 anonim válasza:
szerintem is gomba. a gyógyszertárakban vény nélkül is lehet már ecsetelőt kapni, olyant amilyennel a kisbabák nyelvét szokták kenegetni. próbáld ki, biztos használni fog! (:
5/9 A kérdező kommentje:
És öö ha csókolózok 1 lánnyal akkor zavarhatja, vagy kellemetlen neki?
2010. febr. 18. 17:26
6/9 anonim válasza:
Persze, hogy kellemetlen...és ha gomba, akkor el is kaphatja. Úgyhogy addig fogd vissza magad. Mindkettőtök érdekében.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi. És ez kb mennyi idő alatt múlik el ?
2010. febr. 18. 17:42
8/9 anonim válasza:
mielőtt elkezded bármivel is kezelni saját magad,győződj meg róla(orvosnak esetleg megmutatni),hogy tényleg gomba-e.Nekem is van fehéres lerakódásféle a nyelvemen,de az egyáltalán nem büdös,és azzal a nyelv lerakódás leszedővel nem jön le.Néhanapján pedig magától teljesen eltűnik az az izé.
9/9 anonim válasza:
Hali bocsi hogy most irok nekem is eza bajom elmult mar neked meg mivel kezelted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!