Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mi lehet a bölcsességfogammal?

Mi lehet a bölcsességfogammal?

Figyelt kérdés

A bölcsességfogam félig-meddig kinn van, szerintem még nem teljesen, de az ínyemmel van inkább gondom. Úgy tudnám elmagyarázni, hogy: ha a bölcsességfogamat 4 negyedre osztom,akkor az egyik, hátsó és egyben nyelvem felőli negyedére rá van hajolva az ínyem. Fogorvoshoz egyelőre nem szeretnék menni, mert október 9-én úgyis megyek, de nagyon fáj, ahogy harapok, és szinte az olyan, mintha az ínyem lenne annak az egy negyed fogamnak a részén, és azzal ennék. Szerintetek mit tegyek, vagy hamarosan el fog ez múlni?

Mellesleg 16 éves lány vagyok, és a másik kérdésem pedig az, hogy miért van már kinn a bölcsességfogam?

2013. szept. 30. 20:36
 1/2 anonim ***** válasza:
Ráharaptál az ínyedre véletlenül és az a fogadtól megsérült belül. Ha egy fogpiszkálóval vagy tűvel benyúlsz a fogad felett és kicsit megszúrod, utána kiszívod a gennyet, majd egy erős szájvízzel lefertőtlenited (vagy glycosept oldattal) egyből érzed a javulást, és reggelre kutya baja lesz.
2013. szept. 30. 20:55
 2/2 A kérdező kommentje:
Huhh, ezt még elolvasni is fájt, fogorvos azért nem vagyok,hogy ilyeneket csináljak, mert attól félek,hogy a végén még jobban begyulladna, amilyen az én formám.
2013. szept. 30. 21:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!