Ha nem nyílik ki a szám, érdemes erőltetni, vagy csak rontok vele?
Figyelt kérdés
2013. szept. 29. 20:30
11/21 A kérdező kommentje:
Tegnap bepróbálkoztam egy kb 2 és fél centi vastag sütivel, amit sikeresen szétkentem az arcomon, mert azt hittem, befér... Legyen ennyi elég. :D Röntgenezték már, de nem találtak semmi elváltozást, vagy ilyesmit.
2013. szept. 29. 22:23
12/21 anonim válasza:
Egy képet csinálj a fogaid állapotáról. A bölcsességfogaid kint vannak? Hány éves vagy?
13/21 A kérdező kommentje:
Nincsenek (még) kint, 17 vagyok.
2013. szept. 29. 22:28
14/21 anonim válasza:
Magán fogorvosnál tudod kezeltetni a fogaidat, kiakasztják az állkapcsod, megcsinálják amit kell és vissza, mivel a rossz fogak okozhatnak ilyen gondot.
15/21 anonim válasza:
Vannak gyógytornászok is, akik állkapoccsal foglalkoznak. Felkereshetsz akár egy ilyet, bár én majd belehaltam mire megcsinálta és nem is volt olcsó.
Előttem ajánlották, hogy nyisd ki naponta többször a szádat a határig 4-5 másodpercre. Minél tovább nyitogatod a szádat annál jobb lesz.
16/21 anonim válasza:
azóta megoldódott? Lehet, h az állkapocs-ízületben van vmi gáz, a porc elmozdulhatott.
17/21 A kérdező kommentje:
Nem, sajnos változatlan. :/ Ha elmozdult volna, azt mutatná a röntgen, nem?
2014. jan. 4. 16:32
18/21 anonim válasza:
menj el egy gnatológushoz, javaslom a Semmelweis Egyetem fogászati klinikáját, ott nagyon értenek hozzá.
19/21 anonim válasza:
Azóta még mindig úgy vannak hagyva a rossz fogaid? :O
20/21 A kérdező kommentje:
Igen. Az év végén elmentem egy új fogdokihoz, de nem tudott mit csinálni. Van is erről egy kérdésem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__fogak-szajapolas__51..
2014. jan. 5. 13:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!