Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Gyökérkézles után normális ha...

Gyökérkézles után normális ha fáj a fogam?

Figyelt kérdés

Ma csinálta meg a doki, és eléggé fájdogál, a fejemre is rá ment a fájdalom, ez normális?

Amúgy gyógyszeres töméssel zárat be, 5 nap múlva vissza kell mennem.

2013. szept. 26. 12:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, fájhat még egy darabig. Ha rosszabbodik menj vissza, de pár napig nem árt ha kezedügyében van vmi fájdalomcsillapító.
2013. szept. 26. 12:06
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2013. szept. 26. 12:07
 3/5 anonim ***** válasza:
De ekkor már nem a fogad fáj hanem a környezete
2013. szept. 26. 13:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem is 1,5 hete csináltak gyökérkezelést nekem csak az első két nap fájt de én nem vettem be semmilyen gyógyszert még elbírtam azt a fájdalmat. Azóta nem fáj csak érzékeny néha harapásra remélem ez elmúlik majd nekem két hét múlva kell vissza mennem, de viszont csak okt.8-ra kaptam időpontot így 3 hét múlva megyek vissza. De a magándokim úgyis azt mondta h minimum 2 hét. Nekem is gyógyszeres tömést tett bele.
2013. szept. 26. 17:46
 5/5 A kérdező kommentje:

Tegnap én sem vettem be fájdalom csillapított, ma reggeltől fájdalommentes a fogam környékén, harapásra sem fáj (le is kopogom). Sajnos még be van dagadva az arcom, vagyis már úgy mentem el vele a fogdokihoz, írt antibiotikumot rá! Eddig nem nagyon ment le. :(

Amúgy olvastam hogy tejtermékkel és koffeinnel egy időben nem szabad bevenni, persze én vízzel veszem be, de ha előtte reggelizek olyat, akkor hatástalan lesz a gyógyszer?

2013. szept. 27. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!