Ebben az esetben valtanatok fogorvost?
1 hete elmentem a biztosito altal fedezett fogorvoshoz tomesre.2 fogamat tomte,az egyiket csak ideiglenes tomessel, majd mondta,hogy 1 het mulva menjek vussza,hogy befejezze.Nehany nap mulva egyre erosebben kezdett fajni az ideiglenesen tomott fogam,nem hasznalt semmilyen fajdalomcsillapito,aludni sem tudtam,azt hittem megorulok.Tegnap visszamentem hozza,elmondtam a panaszom,mire azzal jott,hogy ne bajlodjunk gyokerkezelessel,inkabb kihuzza,es beultet egy masik fogat a helyere horribilis osszegert.Persze mondtam,hogy en a gyokerkezelest valasztom,mire azt mondta,hogy lehet,hogy nem fog bevallni,es marad az elso variacio.(mindezt egy egyszeru tomesbol)Aztan elkezdett furni,rongent nem keszitett,az egyik oldalon szinte teljesen lefaragta a fogamat.Utana mondta,hogy menjek vissza nehany nap mulva,hogy folytassa.
Ma felhivtam egy masik fogorvost akihez mehetnek a biztositasommal,aki persze nem vallalta a folytatast( nehogy ot pereljem a vegen gondolom)
Utana felhivtam egy maganfogorvost,aki megnezett,es kb 50 ezerert szivesen helyrehozza a dolgot.Mellesleg 3 napja zsibbad az allam...
A helyemben fizetnetek maganorvosnal,vagy inkabb megvarnatok hogy alakul az ingyenes ellatas?Ugy ertettem eddig,hogy a biztositos fogorvos is olyan helyzetet szeretne eloidezni,aminek a kezelese a biztosito altal nem tamogatott.Persze elofordulhat,hogy rosszul gondolom,de nekem a tomes helyett foghuzas+beultetes nagyon ezt sugallja.
Rémálom-
Hát mindenképp válts
Csak pl. akartam én is egyszer, de azt mondta doki,
hogy nagyon "körülményes" volna az OEP biztosítónál
átjelenteni (vagy valami ilyesmi)
Az azért eléggé fura, hogy nem csináltatott még
rtg-t sem (Máskor ne "engedd", hogy össze vissza furkásszon)
Ha találsz normálisabb magán dokit, aki meg
tudná csinálni, én ahhoz mennék (de először mondja el, mit akar csinálni és mennyibe kerül)
Sajnos nem tudtam,hogy ossze-vissza furkal majd,azt hittem,csak az ideiglenes tomest fogja kiszedni.
Koszonom a valaszokat,folyamatosan faj a fogam,igy egyeztettem idopontot a magan fogorvosnal.Mondta,hogy 50 ezerbe fog kerulni,hiszen az egyik oldalon teljesen lefaragta az a hentes a fogamat,igy fel kell majd epiteni+ gyoker kezeles es korona.Azt meg nem tudta megmondani,hogy az allam mitol zsibbad,valoszinuleg begyulladt a fog,es a valadek nyomhat egy ideget.Csutortokon megyek majd hozza,azt mondta,jobb ha varunk addig,mert tegnap voltam a masiknal.Valoszinuleg antibiotikummal kezdek majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!