Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ebben az esetben valtanatok...

Ebben az esetben valtanatok fogorvost?

Figyelt kérdés

1 hete elmentem a biztosito altal fedezett fogorvoshoz tomesre.2 fogamat tomte,az egyiket csak ideiglenes tomessel, majd mondta,hogy 1 het mulva menjek vussza,hogy befejezze.Nehany nap mulva egyre erosebben kezdett fajni az ideiglenesen tomott fogam,nem hasznalt semmilyen fajdalomcsillapito,aludni sem tudtam,azt hittem megorulok.Tegnap visszamentem hozza,elmondtam a panaszom,mire azzal jott,hogy ne bajlodjunk gyokerkezelessel,inkabb kihuzza,es beultet egy masik fogat a helyere horribilis osszegert.Persze mondtam,hogy en a gyokerkezelest valasztom,mire azt mondta,hogy lehet,hogy nem fog bevallni,es marad az elso variacio.(mindezt egy egyszeru tomesbol)Aztan elkezdett furni,rongent nem keszitett,az egyik oldalon szinte teljesen lefaragta a fogamat.Utana mondta,hogy menjek vissza nehany nap mulva,hogy folytassa.

Ma felhivtam egy masik fogorvost akihez mehetnek a biztositasommal,aki persze nem vallalta a folytatast( nehogy ot pereljem a vegen gondolom)

Utana felhivtam egy maganfogorvost,aki megnezett,es kb 50 ezerert szivesen helyrehozza a dolgot.Mellesleg 3 napja zsibbad az allam...

A helyemben fizetnetek maganorvosnal,vagy inkabb megvarnatok hogy alakul az ingyenes ellatas?Ugy ertettem eddig,hogy a biztositos fogorvos is olyan helyzetet szeretne eloidezni,aminek a kezelese a biztosito altal nem tamogatott.Persze elofordulhat,hogy rosszul gondolom,de nekem a tomes helyett foghuzas+beultetes nagyon ezt sugallja.

2013. szept. 24. 11:17
 1/5 anonim ***** válasza:

Rémálom-

Hát mindenképp válts

Csak pl. akartam én is egyszer, de azt mondta doki,

hogy nagyon "körülményes" volna az OEP biztosítónál

átjelenteni (vagy valami ilyesmi)

2013. szept. 24. 11:21
 2/5 anonim ***** válasza:

Az azért eléggé fura, hogy nem csináltatott még

rtg-t sem (Máskor ne "engedd", hogy össze vissza furkásszon)

2013. szept. 24. 11:23
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha találsz normálisabb magán dokit, aki meg

tudná csinálni, én ahhoz mennék (de először mondja el, mit akar csinálni és mennyibe kerül)

2013. szept. 24. 11:24
 4/5 A kérdező kommentje:

Sajnos nem tudtam,hogy ossze-vissza furkal majd,azt hittem,csak az ideiglenes tomest fogja kiszedni.

Koszonom a valaszokat,folyamatosan faj a fogam,igy egyeztettem idopontot a magan fogorvosnal.Mondta,hogy 50 ezerbe fog kerulni,hiszen az egyik oldalon teljesen lefaragta az a hentes a fogamat,igy fel kell majd epiteni+ gyoker kezeles es korona.Azt meg nem tudta megmondani,hogy az allam mitol zsibbad,valoszinuleg begyulladt a fog,es a valadek nyomhat egy ideget.Csutortokon megyek majd hozza,azt mondta,jobb ha varunk addig,mert tegnap voltam a masiknal.Valoszinuleg antibiotikummal kezdek majd.

2013. szept. 24. 13:07
 5/5 A kérdező kommentje:
Na delutan duplajara dagadt az arcom,kapok antibiotukumot,fajdalomcsillapitokat,de meg igy is szenvedek.Soha tobbet ingyen fogorvost!
2013. szept. 24. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!