A bölcsességfogat mindenképpen ki kell húzni?
Figyelt kérdés
Nekem most jön, de mivel a családban, ismerősök között még nem volt, így nem sokat tudok róla. Fáj pár napja, de tűrhetően.2013. szept. 23. 03:54
1/2 anonim válasza:
Dehogy, miért kéne mindenképpen kihúzni?
Csak, ha elromlik, vagy pl. tolja a többi fogadat.
Ha semmi gond vele, miért húznák ki?
2/2 anonim válasza:
Ha kijött és fáj akkor igen.Én 1 évig kínlódtam vele míg kijött, rá 5-6 hónapra elkezdett fájni és mondta a doktornő, hogy bölcsességfogat nem gyökér kezelnek, csak kihúzzák.Semmi értelme nem volt annak az 1 év kínlódásnak, hisz csak 6 hónapig használtam a fogam.... :D Egyáltalán nem fájt, sőt csodálkoztam, hogy alig éreztem mikor kihúzta, pedig azt hittem sokkal jobban fog fájni mint egy sima rágófog kihúzása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!