Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Gyökér kezelt fog mindenkinek...

Gyökér kezelt fog mindenkinek elszíneződik?

Figyelt kérdés
Sajnos elhalt az egyik felső front fogam ,pénteken elkezdte a doki az említett fog gyökérkezelését .Szerencsére a fogam az elhalás ellenére sem veszített a színéből .Van esély,hogy ez így is marad,vagy mindenképpen várható,hogy előbb utóbb elszíneződik ?

#gyökérkezelés #fog színe
2013. szept. 22. 11:32
 1/6 PrettyVillain válasza:
Várható, hogy elszineződik mivel "nem él". Az én gyökérkezelt fogamat a végén kikellett húzni, és pótlást tenni a helyére, annyira tönkrement a gyökérkezelés után. Mondjuk azt hozzáteszem, hogynekem kijött belőle a gyökér tömés és hasonlók. :/
2013. szept. 22. 11:52
 2/6 A kérdező kommentje:
:S ... Nem hangzik túl jól amit írtál . De ahogy utánaolvastam,van mód a fehérítésére ...remélem minél később lesz rá szükség.
2013. szept. 22. 14:43
 3/6 A kérdező kommentje:
Érdekelne ,hogy a problémák ellenére meddig bírta a gyökérkezelt fogad?
2013. szept. 22. 14:49
 4/6 PrettyVillain válasza:
kb. 1 évig, aztán kijött a gyökértömés, utánna folyamatosan tördezett le, ez kb. olyan 4-5 hónap volt, utánna viszont látás volt neki.
2013. szept. 23. 15:24
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem semmi ... :/ Remélem nagyobb szerencsém lesz .Annál is inkább ,mert nagyon nem szeretném elveszíteni a fogamat ,mivel szembetűnőbb helyen már nem is lehetne a hiánya .
2013. szept. 23. 15:43
 6/6 PrettyVillain válasza:
Mondjuk nekem az volt a szerencsém hogy a bal alsó 4-es volt az, és nem látszott. Azóta van ott egy pótlásom, és szép az élet :D Hál istennek ez volt eddig az egyetlen probléma a fogaimmal, és hál istennek nem látszik a sok évi kávézás, teázás, dohányzás sem. :)
2013. szept. 24. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!